Geluid, licht, schermen, ceremoniemeesters

Alles voor jullie ceremonie

Geluid, licht en beeld

Iedere ceremonie is anders, maar een aantal elementen zijn vaak hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van de bruid. Dan wordt er in 99% van de gevallen muziek gedraaid. Weten jullie al welk nummer?Mooi! Maar waar jullie ook over na willen denken is wie start de muziek in, en de trouwambtenaar wil in de meeste gevallen ook een microfoon. Dit kan een (draadloze) microfoon zijn, maar er kan ook gekozen worden voor een headset microfoon.

Hebben jullie bepaalde beelden die jullie willen laten zien? Dan kunnen we ook een mooie staander regelen waarop een TV is bevestigd zodat deze beelden kunnen worden getoond.

Vindt de ceremonie binnen plaats? Dan kan het een heel mooi effect hebben om subtiele verlichting te plaatsen. Hiervoor, en dus ook voor geluid, beeld en geluids- en lichtmannen ben je bij Brilliant Events op de juiste plek.

Altijd backup personeel in geval van nood
Facebook ervaringen
Transparante All-In Prijzen

Ceremoniemeesters

Hoewel bruidsparen vaak zelf de touwtjes in handen willen hebben, kunnen zij niet overal bij aanwezig zijn. Wie ontvangt jullie gasten? Wie zorgt ervoor dat de leveranciers op de afgesproken plek zijn? Zijn er gasten verlaat, wie gaat de communicatie overnemen? Wie zet de tafelkaartjes klaar of doet de styling van de tafels?

Voor deze en meerdere taken is het beste om een ceremoniemeester in te schakelen. Soms wordt er gekozen om iemand binnen je eigen kennis/familie kring de taak te geven. Echter is het grootste nadeel dat deze perso(o)n(en) niet met volle aandacht en genot kan genieten van deze dag. Huur je extern iemand in, dan weet je zeker dat overal aan wordt gedacht. Voor de leveranciers geeft dat ook een bepaalde rust.

Omdat wij regelmatig met verschillende ceremoniemeesters samenwerken en we jullie hierbij willen helpen, hebben we er hieronder een aantal genoemd:

Sprankelend Geregeld

Weddingplanning & events

Eigenlijk hebben jullie het wel helemaal in de smiezen. Je weet waar je de leukste fotograaf vindt, je hebt super behulpzame vrienden en familie, en ben je zelf ook best goed in je zaakjes regelen. Mooi! En good for you! Daar houd ik van. Maar een maand voor de bruiloft wordt het allemaal toch een beetje veel. En hoe zorg je dan dat je toch je hoofd koel kunt houden en dat jullie lekker kunnen genieten van De Dag. Daar kom ik om de hoek kijken! Vanaf ongeveer 1,5 maand voor jullie bruiloft spring ik in om het van jullie over te nemen.

Passionate
weddings

Professioneel ceremoniemeester

Wij geloven erin dat jullie ervaring op de grote dag net zo perfect moet zijn als die van de gasten. Laat daarom jullie familie en vrienden lekker genieten van de bruiloft en geef de organisatie op de dag zelf uit handen!

Door een ceremoniemeester van Passionate Weddings kunnen jullie de tijd nemen voor jullie gasten en kunnen jullie erop vertrouwen dat alles in goede banen geleid wordt. Wij zorgen voor een optimale voorbereiding en afhandeling van zaken op de dag zelf.

best day ever
events

Weddingplanning & events

It's all about you, guys! Het is jullie dag! Maar ook een heel speciale dag voor jullie vrienden en familie. Ceremoniemeester voor 1 dag biedt jullie de rust tijdens de bruiloft. Jouw beste vriendin kan dan ook lekker genieten samen met jullie.

Voor een vast bedrag maak ik in overleg met jullie een draaiboek, alle leveranciers worden 1 week van tevoren door mij benaderd en alle afspraken nogmaals herhaald, op jullie BEST DAY EVER ben ik de hele dag aanwezig en ben ik een aanspreekpersoon voor de leveranciers. Op de dag zelf kan iedereen genieten van jullie feestje!

Stralend
Middelpunt

Weddingplanner & Ceremoniemeester

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Ik ben benieuwd hoe de bruiloft van jullie dromen eruitziet. Is deze bijzonder? Helemaal in jullie eigen stijl? Buitengewoon zelfs? En waar jullie ontspannen naar toe hebben geleefd en zorgeloos van hebben kunnen genieten?

Ik ben Marian van Stralend Middelpunt en ik help jullie graag met het realiseren van jullie onvergetelijke unieke bruiloft.

Als weddingplanner, -designer en ceremoniemeester is dat wat ik het allerliefste doe:
zorgen voor een onuitwisbare herinnering van jullie liefde voor elkaar.

Informatie, speciale aanbiedingen en nieuws?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op

Adres

  • Brilliant Events
  • Ericastraat 6
  • 5482WR Schijndel
  • +31 (0)6 - 573 68 666
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Brilliant Events. All Rights Reserved