Alles wat jullie nodig
hebben voor jullie bruiloft

Jullie gaan trouwen!


Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Hopelijk heeft je partner je een beetje op een leuke en originele manier gevraagd. Nu jullie de stap hebben gezet om jullie liefde te verzegelen met een huwelijk, of ook wel het ja-woord, moet er veel geregeld worden. Afhankelijk van hoe uitgebreid jullie de dag willen, kan het van basic tot 'top-notch' zijn.

Wij zijn geen trouwambtenaren, ceremoniemeesters of weddingplanners, maar omdat wij al even in het vak meegaan hebben we zo wel onze contacten opgebouwd en willen jullie daarmee ontzorgen. Zo hebben we een trouw-checklist voor jullie (mede mogelijk gemaakt door ThePerfectWedding), hebben we een aantal BABS-en (Trouwambtenaren) voor jullie op een rijtje gezet én hebben we alle informatie voor jullie voor de ceremonie verzameld. Dit gaat van Ceremoniemeesters tot het geluid en licht die jullie gedurende de dag nodig hebben, voor zowel de ceremonie als het trouwfeest.

Om het makkelijk en simpel te maken kan je hieronder via de verschillende blokken de informatie bekijken. Heb je vragen, of zie je hier iets niet tussenstaan? Neem gerust contact met ons op, dit kan via WhatsApp, Telefonisch of per e-mail.

Telefoon/WhatsApp: +31(0)6 573 68 666
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij denken graag met jullie mee!
Er moet veel geregeld worden. Daarom hebben we de belangrijkste elementen voor jullie opgesomd. Klik op de blokken voor meer informatie

Handige links

Informatie, speciale aanbiedingen en nieuws?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op

Adres

  • Brilliant Events
  • Ericastraat 6
  • 5482WR Schijndel
  • +31 (0)6 - 573 68 666
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Brilliant Events. All Rights Reserved