De beste en gezelligste

BABS / Trouwambtenaar

 

Foto: © Jaap Loonen - Jaaploonen.nl

BABS / Trouwambtenaar

Jullie zouden ervoor kunnen kiezen om 'gewoon' een trouwambtenaar van de gemeente te kiezen. Hier kan je een voorkeur doorgeven maar je bent er niet 100% zeker van of je ook écht daadwerkelijk die trouwambtenaar krijgt toegewezen. Daarom wordt er vaak gekozen voor een BABS, of ook wel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand.

Wanneer een BABS jullie trouw maakt hij of zij jullie ceremonie superpersoonlijk en écht onvergetelijk. Je kan ervoor kiezen dit door een vriend, vriendin of familielid te laten doen, door een aanstelling voor 1 dag, echter kan je ook voor een échte professional die humor, sensatie en emotie door de zaal heen laat stromen. Brilliant Events is geen BABS of Trouwambtenaar, maar we werken wel met een aantal "BABS-en / Trouwambtenaren" samen. Daarom hebben we er een aantal voor je geselecteerd.

BABS-en / Trouwambtenaren

Jaap Loonen

Trouwambtenaar

Wat schrijf je over jezelf? Ik heb werkelijk waar geen idee, ik schrijf liever over anderen. En hoe ik mezelf omschrijf? Een vrolijke flierefluiter die het graag voor iedereen goed doet!

Kale Babs

Trouwambtenaar

Een ceremonie die net dat extra's heeft? Een ceremonie die niet aanvoelt als 13 in een dozijn? Een persoonlijke speech met een vleugje humor? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand werkzaam bij drie gemeenten in het Brabantse land. Omdat ik ook in mijn dagelijkse werkzaamheden bij deze gemeenten werkzaam ben, werd ik al snel de Kale Babs genoemd door mijn collega's. Een prachtige geuzennaam toch? zelf.

Walter Vermeer

Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar ben ik bekend van RTL4 van het tv programma Married at First Sight. Als BABS ben ik sinds 2018 officieel in dienst bij de gemeente Heusden. Dit betekent dat je mij via mijn website kunt boeken voor een huwelijk binnen deze gemeente. Indien je mij wilt boeken voor een huwelijk buiten de gemeente Heusden, dan kun je ook contact opnemen.

Ook hier staan?

Neem contact met ons op!

Wil je ook hier staan als BABS / Trouwambtenaar? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar de contactpagina via onderstaande button

Informatie, speciale aanbiedingen en nieuws?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op

Adres

  • Brilliant Events
  • Ericastraat 6
  • 5482WR Schijndel
  • +31 (0)6 - 573 68 666
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Brilliant Events. All Rights Reserved